SEVERINA I AURA NAPRAVILE REVOLUCIJU U SRCU BEOGRADA
Dogadjaji
05.04.2018.

SEVERINA I AURA NAPRAVILE REVOLUCIJU U SRCU BEOGRADA

Sreda uveče je u prestoničkom kalendaru bila rezervisana za Ultimatte Party koji je organizovala make up kuća Aura u saradnji na najčitanijim modnim magazinom ELLE.

Pripadnici javnog života, modne i business elite su se okupili u velikom broju kako bi proslavili predstavljanje Aurinog revolucionarnog proizvoda - ruža ultimatte revolution koji je prepoznatljiv po svojoj dugotrajnosti i pigmentaciji, koji pruža osećaj druge kože na usnama.

Specijalni gost događaja je bila Severina, koja je ambasador brenda Aura, a i ujedno i cover star aprilskog izdanja magazina ELLE. Njen dolazak je izazvao veliko interesovanje medija. Prelepa Severina je svojom harizmom oduševila sve prisutne.

Na početku večeri zvanicama se obratila vlasnica brenda Aura, Mila Litvinjenko sa porukom da ovaj proizvod predstavlja revoluciju na tržištu, nakon čega je istakla koliko je timski rad bitan. Nakon Mile, zvanicama se obratila i Severina koja je sa prisutnima podelila zadovoljstvo zbog saradnje sa domaćim make-up gigatnom.

Gosti su do sitnih sati uživali u dobroj atmosferi i muzici, a na početku im je posluženo Vueve Cliqot Rose piće dobrodošlice, nakon kog su dobili priliku da degustiraju Finlandia votku i Jack Daniels Whiskey.

Izvor: Adria Media Kurir

Komentari

Trenutno nema komentara