Blanš za posvetljivanje i izbeljivanje kose POWDER BLEACH – 25g Blanš za posvetljivanje i izbeljivanje kose POWDER BLEACH – 25g
Blanš i hidrogeni

Blanš za posvetljivanje i izbeljivanje kose POWDER BLEACH – 25g

Šifra artikla: FBLANS001
Ušteda: 41,99 RSD
124,00 RSD
165,99 RSD
( Odredi veličinu)
  • NSZ
    *
2
1
Velvet blanš je preparat za izbeljivanje i posvetljivanje kose sa specijalnom samozaštitnom formulom. Namenjen je svim tipovima kose i sprečava žutilo dlake. Ovo je odlično sredstvo za dekoloraciju kose i izvlačenje pramenova, a istovremeno štiti kosu od negativnih efekata koji mogu da se jave tokom korišćenja blanša i trajno oštete kosu. Kako sadrži proteine i ugljenohidrate, Velvet blanš potpomaže regeneraciju oštećene kose i čuva sjaj, volumen i vlažnost, te izglađuje površinski sloj kose i zatvara ispucale krajeve.

Saveti za upotrebu:
Za jaku dekoloraciju kose koristiti 9%-tni hidrogen. Za izvlačenje pramenova koristiti 12%-tni hidrogen. U plastičnu ili staklenu činiju sipati Velvet Blanš i pomešati sa hidrogenom u odnosu 1:2. Boja najbolje efekte postiže u kombinaciji sa hidrogenom AURA Velvet Cream. Vreme stajanja boje zavisi od tipa kose, željenog efekta i koncentracije upotrebljenog hidrogena- od 15 do 45 minuta. Na svakih par minuta proveravati ponašanje blanša na kosi. Kada je završeno vreme stajanja laganim masiranjem isprati sve ostatke blanša, a potom naneti šampon dva puta.
INGREDIENTS: POTASSIUM PERSULFATE, SODIUM METASILICATE, AMMONIUM PERSULFATE, SODIUM PERSULFATE, SODIUM STEARATE, HYDRATED SILICA, CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA GUM, SILICA, MAGNESIUM CARBONATE, TETRASODIUM EDTA, SODIUM LAURYL SULFATE, CYCLODEXTRIN, CI 77007.
Karakteristika Vrednost
Namena KOSA
Neto 25g
Komentari
Vaša mail adresa neće biti objavljena.
Morate popuniti sva obavezna polja.