Dogadjaji

SEVERINA I AURA NAPRAVILE REVOLUCIJU U SRCU BEOGRADA

05.04.2018.

Sreda uveče je u prestoničkom kalendaru bila rezervisana za Ultimatte Party koji je organizovala make up kuća Aura u saradnji na najčitanijim modnim magazinom ELLE.

Pripadnici javnog života, modne i business elite su se okupili u velikom broju kako bi proslavili predstavljanje Aurinog revolucionarnog proizvoda - ruža ultimatte revolution koji je prepoznatljiv po svojoj dugotrajnosti i pigmentaciji, koji pruža osećaj druge kože na usnama.

Specijalni gost događaja je bila Severina, koja je ambasador brenda Aura, a i ujedno i cover star aprilskog izdanja magazina ELLE. Njen dolazak je izazvao veliko interesovanje medija. Prelepa Severina je svojom harizmom oduševila sve prisutne.

Na početku večeri zvanicama se obratila vlasnica brenda Aura, Mila Litvinjenko sa porukom da ovaj proizvod predstavlja revoluciju na tržištu, nakon čega je istakla koliko je timski rad bitan. Nakon Mile, zvanicama se obratila i Severina koja je sa prisutnima podelila zadovoljstvo zbog saradnje sa domaćim make-up gigatnom.

Gosti su do sitnih sati uživali u dobroj atmosferi i muzici, a na početku im je posluženo Vueve Cliqot Rose piće dobrodošlice, nakon kog su dobili priliku da degustiraju Finlandia votku i Jack Daniels Whiskey.

Izvor: Adria Media Kurir

Komentari

Trenutno nema komentara

Slični članci

27.
Jan.
2020.
Online shop England
https://www.auramakeup.co.uk
27.
Jun.
2019.
Aura
Politika kvaliteta preduzeća AURA je sastavni deo ukupne poslovne politike i u skladu je sa definisanim kontekstom organizacije i strateškim ciljevima...
09.
Jul.
2018.
Online shop France
France https://www.123cosme.fr/ 
20.
Jun.
2018.
Novosti
Aura je dobitnik još jedne nagrade - Superbrands 2017-2018 u kategoriji "Kozmetika i toaletni proizvodi".
12.
Jun.
2018.
Novosti
AURA je zauzela prvo mesto za proizvod Explicit kao najkvalitetniju boju za kosu prema mišljenju potrošača na makedonskom tržištu. ...
07.
Jun.
2018.
Beograd
Beograd, Vase Čarapića 9
07.
Jun.
2018.
Beograd
Železnik, Darinke Radović 31
07.
Jun.
2018.
Beograd
Vračar, Južni Bulevar 186 
07.
Jun.
2018.
Kraljevo
Kraljevo, raskrsnica Haljduk Veljkove i Miloša Velikog 
07.
Jun.
2018.
Užice
Užice, Trg Partizana 1
Možda ste propustili
ePonuda.comPosetite Aura.co.rs na portalu ShopMania